DE MOOISTE WIJNEN UIT MALAGA EN BEZOEK AAN TWEE BODEGA´S

Op donderdag 25 augustus pikken we je op om 11.00 uur in het centrum van Malaga voor een unieke wijnbelevenis in de Montes de Malaga.

Onze eerste bezoek is Bodega Antiqua Casa de Guardia, de oudste bodega van Malaga met een indrukwekkende geschiedenis. We bezoeken de wijngaarden en proeven de klassieke wijnen waarmee Malaga beroemd is geworden.

Vervolgens rijden we over de glooiende bergweg naar de kleine boutique bodega ´Puerto de Leon´. Vanaf de wijngaarden op 900 meter hoogte ontvouwt zich een prachtig uitzicht op Malaga en omgeving. In het charmante proeflokaal proeven we de wijnen van de bodega en diverse wijnen van andere gerenommeerde bodega´s uit de provincie. Zo krijg je een uitstekend beeld van wat de wijnwereld in Malaga te bieden heeft op het gebied van klassieke en moderne stijl wijnen. Vanzelfsprekend genieten we daarbij van mooie kazen, ´embutidos´ en typische ´Montes` streekrechten.

Wil je deze unieke wijnmiddag niet missen? Stuur dan een mail naar info@malagawinetours.com met je naam, telefoonnummer en met hoeveel mensen je zou willen komen. Wacht niet te lang met jouw reservering, het aantal deelnemers is beperkt.

De kosten voor dit programma bedragen 79 Euro per persoon, inclusief vervoer, bezoek aan de twee bodega´s, 11 te proeven wijnen en de hapjes bij de wijnproeverij